Paketea deskargatu ondoren:

1. Ireki kontsola/terminala.
2. Nabigatu deskarga dagoen karpetara. Eman zure sistemaren baimenak fitxategia exekutatzeko: chmod 777 PhET-Installer_linux.bin
3. Exekutatu instalatzailea: ./PhET-Installer_linux.bin

Oraindik baimenik ez baduzu erabili: sudo ./PhET-Installer_linux.bin

"segmentazio-akats" baten errorea jasotzen baduzu: ./PhET-Installer_linux.bin --mode text
Instalatzailearen interfazea terminalean nabigatu beharko duzu, ""sartu"" eta ""y"" sakatuz instalazio lehenetsi bat eskatzen dizunean.

Linux-en 64 biteko banaketak exekutatzen dituzten erabiltzaileek komando hauek erabili dituzte instalatzeko:

• sudo apt-get update
  • sudo apt-get install lib32z1 lib32ncurses6
  • ./ PhET-Installer_linux.bin --mode testua