Batzuetan, Java fitxategi-elkarteak hautsi daitezke. Jarraitu urrats hauek '.jar' fitxategiak berriro elkartzeko Java erabiltzeko:

1. Deskargatu '.jar' bat sim orri batetik (Reproduzitu edo "Deskargatu" botoia)
  2. Egin klik eskuineko botoiarekin deskargatutako .jar fitxategian eta aukeratu "Ireki honekin...".
  3. Hautatu "Aukeratu beste aplikazio bat".
  4. Markatu "Erabili beti aplikazio hau .jar irekitzeko". fitxategiak".
  5. Sakatu "Aplikazio gehiago"
  6. Sakatu "Bilatu beste aplikazio bat ordenagailu honetan"
  7. Hautatu "Javaw.exe" (hemen dago instalazio lehenetsia: C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_191\bin) (kontuan izan "w" Javaw.exe-n)

'.jar' fitxategiak beharko luke orain ireki Javan.

Simea oraindik irekitzen ez bada, "Jarfix" izeneko hirugarrenen erabilgarritasun hau gomendatzen dugu: https://johann.loefflmann.net/eu/software/jarfix/index.html

Windows 8ren bi bertsio daude: 'RT' eta 'Pro'. Gure simulazio guztiek 'Pro' sistema eragile batean funtzionatuko dute. Windows 8-ren 'RT' bertsioak ez du Java instalatzen uzten, baina gure HTML5 simulazio berriak edo gure Flash simulazioak erabil ditzakezu. Windows 8-ren 'Pro' bertsioa baduzu, hemen joan zaitezke Java instalatzeko, eta hori amaitutakoan beharko zenuke simulazio guztiak exekutatzeko gai izan. Windows 8-ren bi bertsioek oso aukera desberdinak eskaintzen dituzte irisgarritasunari dagokionez. Zure Windows bertsioa hemen aurki dezakezu. Oraindik enk badaukazu Java instalatuta dagoela egiaztatu ondoren, 'Pro' bertsioan arazoak izanez gero, baliteke fitxategi-elkarteak Java-ra behar bezala seinalatzea '.jar' eta '.jnlp' fitxategiak irekitzeko. Mesedez, jarraitu goiko argibideei fitxategiak Javarekin berriro lotzeko.

Soinua erabiltzen duten simulazioak ezegonkorrak izan daitezke gailu kontrolatzaile zaharraren softwarea erabiltzen duten ordenagailuetan exekutatzen direnean. Soinua erabiltzen duen gure simulazioren batean hutsegite edo bestelako portaera ez-nahiko bat aurkitzen baduzu, soinu-kontrolatzaileak eguneratzea gomendatzen dizugu, horrek arazoa konpondu baitezake. Soinu kontrolatzaileak eguneratzeko laguntza lortzeko, jarri harremanetan zure ordenagailuaren saltzailearekin edo audio-hardwarearen fabrikatzailearekin. Jarri gurekin harremanetan [email protected] helbidera zailtasunak aurkitzen jarraitzen baduzu.

Java JDK berrienera eguneratzeak arazoa konpondu dezake. Jave SE deskargak hemen deskargatu daitezke