Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Персиски
Клучни зборови Drag Force, Gravity, Projectile Motion, Range
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори Dr. Nafiseh Nasr
Школо / Организација Shahid Beheshti University
Поставено 21.12.20
Обновено 21.12.20