Grade 4 Changing Energy


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Grade 4 Changing Energy
Опис
Предмет Физика
Ниво K-5
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови CER, Grade 4, NGSS, energy, energy transfer
Симулации Видови облици на енергија (HTML5)


Автори Wendy Smith
Школо / Организација Hong Kong International School
Поставено 9.4.20
Обновено 20.10.23