Energy Skate Park Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energy Skate Park Lab
Опис
Предмет Физика
Ниво K-5, Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Energy, Kinetic Energy, Potential Energy
Симулации Енергија во скејт-паркот, Енергија во скејт-паркот: Основна верзија (HTML5), Енергија во скејт-паркот: Основна верзија


Автори nikki schreiber
Школо / Организација Hunter College
Поставено 2.4.18
Обновено 2.4.18