Densità_attività lab._ITALIANO


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Densità_attività lab._ITALIANO
Опис
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Италијански
Клучни зборови affondare, densità, galleggiare, massa, volume
Симулации Густина


Автори Natasha Samousenko
Школо / Организација Technical School
Поставено 11.11.16
Обновено 11.11.16