LKS Kapasitor


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов LKS Kapasitor
Опис Percobaan Kapasitor
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Индонезиски
Клучни зборови LKS Kapasitor
Симулации Кондензатор


Автори Agus Sugiharto
Контакт е-маил agusbantul@gmail.com
Школо / Организација SMA Negeri 1 Pajangan
Поставено 31.3.16
Обновено 31.3.16