mesues


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов mesues
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Discussion Prompts, Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Албански
Клучни зборови gjyshkle
Симулации Сили и движење - Основи (HTML5), Сили и движење - Основи


Автори pjeter gjoka
Контакт е-маил gjyshkle@gmail.com
Школо / Организација lezhe
Поставено 9.8.15
Обновено 16.8.15