Creating a successful population


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Creating a successful population
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Natural selection
Симулации Природна селекција


Автори Dominic Inn
Контакт е-маил dominicinn@gmail.com
Школо / Организација San Jose State University
Поставено 15.10.14
Обновено 15.10.14