Laboratorio del péndulo simple


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Laboratorio del péndulo simple
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Мексико)
Клучни зборови Péndulo
Симулации Нишало


Автори Orlando E González Pérez
Школо / Организација Tecnológico de Monterrey. Campus Puebla
Поставено 25.9.14
Обновено 25.9.14