Forces, Friction and Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Forces, Friction and Motion
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови applied force, force, friction, friction force, motion
Симулации Сили и движење - Основи


Автори Monique Modeste
Школо / Организација CUNY Hunter College
Поставено 18.3.13
Обновено 18.3.13