Caps in Parallel, Series


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Caps in Parallel, Series
Опис
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови capacitor
Симулации Кондензатор


Автори Timothy Long
Школо / Организација Martin HS
Поставено 14.2.13
Обновено 14.2.13