Torque, Moment of Inertia, Angular Momentum


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Torque, Moment of Inertia, Angular Momentum
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Angular Acceleration, Angular Momentum, Moment of Inertia, Torque
Симулации МОМЕНТ НА СИЛАТА


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11