Sound Virtual Practical Activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Sound Virtual Practical Activity
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови damping, transverse, wave equation
Симулации Бранови на жица


Автори Bruce Carpenter
Школо / Организација Virtual Learning Network
Поставено 16.9.09
Обновено 16.9.09