Modeling: deriving "v =(wavelength)(f); et al.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Modeling: deriving "v =(wavelength)(f); et al.
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови modeling, waves
Симулации Бранови на жица


Автори T. Egan, J. Marino
Школо / Организација Maine South HS
Поставено 26.5.09
Обновено 26.5.09