The pendulum lab - Period investigation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов The pendulum lab - Period investigation
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Pendulum
Симулации Нишало


Автори Geoff Phillips
Школо / Организација Southwood BGS
Поставено 28.4.09
Обновено 28.4.09