Intro to energy


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Intro to energy
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови kinetic energy, potential energy
Симулации Тело на косина


Автори Leslie Trexler
Школо / Организација Bollman Center
Поставено 5.5.08
Обновено 5.5.08