Phet Alpha Decay Simulation Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Phet Alpha Decay Simulation Lab
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови alpha decay, radioactivity
Симулации Алфа зрачење


Автори Drew Isola
Школо / Организација Allegan High School
Поставено 17.3.10
Обновено 26.6.10