Maze Game II (circular motion)


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Maze Game II (circular motion)
Опис Try to move the red ball in a circle using the position, velocity and acceleration vectors
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Motion
Симулации Лавиринт ( брзина-забрзување)


Автори grant euler
Школо / Организација arvada high school
Поставено 13.11.06
Обновено 13.11.06