De PhET iPad app laat offline gebruik van alle HTML5 simulaties toe en kan ingeladen worden van de app Store. De app kost 0,99$ en zorgt voor fondsen voor het verder ontwikkelen van HTML5 simulaties.

De app is te bekomen in de volgende talen:

De PhET iOS app stelt automatisch de gekozen taal in
voor je iPad of iPhone
.

iPads ondersteunen Java of Flash niet.
Alleen de HTML5 simulaties zijn compatibel met iPads.
Je kan de compatibele simulaties hier zien..

We bieden een iPad app aan die het offline gebruik in het Engels van alle HTML5 simulaties mogelijk maakt. Vind het terug in de App Storer. Onze app kost 0,99 help US dollar en zorg voor het verzamelen van fondsen voor de verdere ontwikkeling van meer HTML5 simulaties.
Je kan een afzonderlijke simulatie downloaden om die te gebruiken op een iPad (offline) door toe tevoegen aan de leeslijst van de iPad.

De app kan bevriezen als je iPad onvoldoende schijfruimte heeft. Maak dat je minstens 150 MB vrije schijfruimte hebt op je iPad vooraleer te installeren.

Als je andere moeilijkheden ondervindt met de app, mail ons dan op [email protected]. We zullen je helpen het probleem op te lossen en informatie te verzamelen om de fouten te verbeteren.