Оди до главната содржина
Најави се / Регистрирај се
Научни интерактивни симулации
Забавни, интерактивни, истражувачки-ориентирани симулации на физичките феномени од PhET проектот на Универзитетот во Колорадо.
чест на технологијата придобивки на човештвото
Придружете ни се на Facebook icon  |  Следете не на Twitter icon  |  Читајте го нашиот блог  |  Пријавете се за нашиот билтен