Masses and Springs


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Masses and Springs
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Персиски
Клучни зборови Damping, Energy, Equilibrium position, Springs
Симулации Masses and Springs (HTML5)


Автори nafiseh nasr
Школо / Организација Shahid Beheshti University
Поставено 25.4.21
Обновено 25.4.21