friction and acceleration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов friction and acceleration
Опис to know the relationship between friction and acceleration or how friction affects acceleration.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови friction - force - acceleration
Симулации Сили и движење - Основи


Автори Reem Monther Balata
Школо / Организација UOS
Поставено 7.4.21
Обновено 7.4.21