Hooke's Law


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Hooke's Law
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Персиски
Клучни зборови Hooke's Law-Potential Energy, displacement, spring constant
Симулации Hooke's Law (HTML5)


Автори Dr. Nafiseh Nasr
Школо / Организација Shahid Beheshti University
Поставено 18.12.20
Обновено 18.12.20