Actividad Balanceando Ecuaciones Químicas


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Actividad Balanceando Ecuaciones Químicas
Опис Actividad para balancear ecuaciones químicas
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Ecuaciones químicas
Симулации Изедначување на хемиски равенки (HTML5)


Автори Mary Rivas
Контакт е-маил mrivasd@hotmail.com
Школо / Организација Educativa
Поставено 12.12.20
Обновено 12.12.20