projectile motion hanan


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов projectile motion hanan
Опис
Предмет Физика
Ниво Друго
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови projectile motion hanan
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори hanan saeed
Школо / Организација hanan saeed
Поставено 1.12.20
Обновено 1.12.20