Adding vectors


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.

Please DO NOT request edit access to the Google activity.

In order to create your own version of this activity, make a copy. (File > Make a Copy)Наслов Adding vectors
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Vector
Симулации Vector Addition (HTML5)


Автори Mira Almarzooqi
Школо / Организација UOS
Поставено 1.12.20
Обновено 1.12.20