Conservation of Linear Momentum


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Conservation of Linear Momentum
Опис A lab report about linear momentum conservation
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед, Друго
Тип Guided Activity, Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Collision, Conservation of Momentum, Elastic, Inelastic, Momentum
Симулации Судари во механиката


Автори Ahmed Alblooshi
Школо / Организација University of Sharjah
Поставено 29.11.20
Обновено 29.11.20