projectile motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов projectile motion
Опис this is a worksheet about the projectile motion for physics lab1
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови lab, motion, of, projectile, worhsheet
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори Ibrahim Alswidan
Школо / Организација University of Sharjah
Поставено 29.11.20
Обновено 29.11.20