friction asma


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов friction asma
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Remote Learning
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови friction\rub\heat\melt\tempreratures
Симулации Триење


Автори Asma Al-shahtoor
Школо / Организација Asmaa Al-shahtoor
Поставено 28.11.20
Обновено 28.11.20