Friction


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Friction
Опис This experiment will investigate friction and explore its effects on particles and temperature.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Remote Learning, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Friction
Симулации Триење


Автори shamsa nasser
Школо / Организација Dr. Tahani
Поставено 28.11.20
Обновено 28.11.20