Projectile motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Друго
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови lab report
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори Khalid Alsaleh
Школо / Организација University of Sharjah
Поставено 25.11.20
Обновено 25.11.20