Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion
Опис A Projectile Motion worksheet
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Демонстрација, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови projectile-motion-motion in two dimensions
Симулации Движење на проектил


Автори Muath Saaid
Школо / Организација University of Shajah
Поставено 24.11.20
Обновено 24.11.20