Colission Lab colorado


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Colission Lab colorado
Опис Collision lab experiment showing the collision between 2 balls.
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Collision lab, Elasticity, Kinetic energy, Linear momentum
Симулации Судари во механиката


Автори Omar Kardosha
Школо / Организација University of Sharjah
Поставено 23.11.20
Обновено 23.11.20