Electrostatica


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electrostatica
Опис
Предмет Друго, Физика
Ниво Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно, Друго
Тип Guided Activity, Remote Learning, Друго, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Beata Imelda, Chiclayo, carga electrica, electrostática, laboratorio, walter manuel trujillo yaipen
Симулации Балони и статички електрицитет (HTML5), Балони и статички електрицитет


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Школо / Организација I.E.P Beata Imelda
Поставено 24.10.20
Обновено 24.10.20