Actividad Selección Natural


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Actividad Selección Natural
Опис Guided Lab
Предмет Биологија, Географија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Discussion Prompts, Guided Activity, Remote Learning, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Selección natural, natural selection
Симулации Natural Selection (HTML5), Природна селекција


Автори Claire Colina
Контакт е-маил clairestephy@gmail.com
Школо / Организација Colegio La Concepción
Поставено 13.10.20
Обновено 19.10.20