Movimiento Parabolico. Comaparacion de datos


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Movimiento Parabolico. Comaparacion de datos
Опис Movimiento Parabolico.
Предмет Друго, Математика, Физика
Ниво K-5, Висока школа, Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно, Друго, Средна школа
Тип Remote Learning, Демонстрација, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Movimiento Parabolico
Симулации Projectile Motion (HTML5), Движење на проектил


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Школо / Организација I.E.P. Beata Imelda
Поставено 24.6.20
Обновено 29.6.20