Study of law of reflection and refraction


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Study of law of reflection and refraction
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно
Тип Remote Learning, Домашна работа, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови reflection/refraction
Симулации Bending Light (HTML5)


Автори Pramod Lamichhane
Школо / Организација South Texas College
Поставено 31.5.20
Обновено 9.8.22