Projectile motion lab activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Projectile motion lab activity
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Guided Activity, Remote Learning, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Projectile motion
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори Pramod Lamichhane
Контакт е-маил plamichh@southtexascollege.edu
Школо / Организација South Texas College
Поставено 19.5.20
Обновено 19.5.20