Electric Circuits Simulation: Building Models


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Circuits Simulation: Building Models
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Remote Learning, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови DC circuits
Симулации Circuit Construction Kit: DC (HTML5)


Автори Larry Smith
Школо / Организација Snow College
Поставено 17.4.20
Обновено 17.4.20