Batterijen in serie en parallel


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Batterijen in serie en parallel
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Холандски
Клучни зборови klas 2, nask
Симулации Circuit Construction Kit: DC - Virtual Lab (HTML5)


Автори Tamas Batenburg
Школо / Организација Maurick College Vught
Поставено 15.4.20
Обновено 15.4.20