Pràctica llei d'Ohm


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Pràctica llei d'Ohm
Опис Pràctica llei d'Ohm on aplicar competències bàsiques de representació gràfica i interpretació.
Предмет Друго, Физика
Ниво Висока школа
Тип Discussion Prompts, Guided Activity, Домашна работа
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Каталонски
Клучни зборови Ohm
Симулации Омов закон (HTML5)


Автори Nil Toro
Контакт е-маил niltoro@santgervasi.org
Школо / Организација Escola Sant Gervasi
Поставено 3.12.19
Обновено 3.12.19