temperature and energy


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов temperature and energy
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови temperature
Симулации Видови облици на енергија


Автори salam barqawi
Школо / Организација pheladilphia private school
Поставено 28.9.19
Обновено 28.9.19