Transformación de energía


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Transformación de energía
Опис
Предмет Физика
Ниво K-5
Тип Guided Activity
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови CAMBIOS, ENERGÍA
Симулации Видови облици на енергија (HTML5)


Автори carla meza bravo
Школо / Организација UCSH
Поставено 17.7.19
Обновено 17.7.19