Guía de aprendizaje "La Materia y sus estados"


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Guía de aprendizaje "La Materia y sus estados"
Опис
Предмет Хемија
Ниво K-5
Тип Guided Activity, Домашна работа
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови estados materia
Симулации Состојба на материјата


Автори Lilibeth Jara
Контакт е-маил ljaran96@gmail.com
Школо / Организација UCSH
Поставено 17.7.19
Обновено 17.7.19