Capacitor Basics


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Capacitor Basics
Опис A simple lab sheet to help students investigate the behaviour of capacitors.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Capacitor
Симулации Capacitor Lab: Basics (HTML5)


Автори Blessy Mathew
Школо / Организација Aths
Поставено 7.6.19
Обновено 10.6.19