Investigation of Acids & pH


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Investigation of Acids & pH
Опис Pre-lab/unit investigation of acids and bases.
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Acids, Bases, Kw
Симулации рН Скала (HTML5)


Автори Jon Tietz
Школо / Организација Baldwin High School
Поставено 7.5.19
Обновено 7.5.19