Practica de Movimiento Parabolico


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Practica de Movimiento Parabolico
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно, Средна школа
Тип Guided Activity, Домашна работа, Друго, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Movimiento parabólico, angulo elevación, cinematica, walter manuel trujillo Yaipén
Симулации Projectile Motion (HTML5), Движење на проектил


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Контакт е-маил thecesar5_x@hotmail.com
Школо / Организација Rosa Maria Checa
Поставено 27.4.19
Обновено 27.4.19