Practica de Movimiento rectilíneo unforme- MRUV


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Practica de Movimiento rectilíneo unforme- MRUV
Опис
Предмет Физика
Ниво Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Cinematica., MRU, MRUV, walter manuel Trujillo Yaipén
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Контакт е-маил thecesar5_x@hotmail.com
Школо / Организација Rosa Maria Checa
Поставено 27.4.19
Обновено 27.4.19