Practica de Vectores.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Practica de Vectores.
Опис
Предмет Физика
Ниво Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Перу)
Клучни зборови Beata Imelda, Prueba de Vectores, Rosa Maria Checa, Vectores, Walter Manuel Trujillo Yaipen, suma Vectorial, walter M Trujillo Yaipén
Симулации Собирање на вектори


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Школо / Организација Rosa Maria Checa
Поставено 27.4.19
Обновено 29.9.22